Kotimaiset laatukeittiöt Pohjanmaalta

Viisi askelta uuteen keittiöön

Uuden keittiön rakentamisen ei tulisi olla monimutkaista ja kallista. Siksi me Zacuksella teemme siitä helppoa! Keittiösuunnittelijamme on tukenasi aina ideasta valmiiseen keittiöön saakka. Saat toiveittesi mukaan räätälöidyn kokonaisuuden – vaivattomasti ja järkevään hintaan.

Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pikimmiten yhteydessä ja voimme aloittaa suunnittelun. Käymme läpi toiveesi, ideasi, tarvittavat mitat ja toivotun aikataulun.

Tutustu luonnokseen

Keittiösuunnittelijamme ottaa sinuun yhteyttä ja esittelee toiveittesi perusteella tehdyn suunnitelman 3D-luonnoksena.

Tee valinnat

Luonnoksen jälkeen voit vierailla näyttelytiloissamme ja tutustua paremmin eri keittiö-, väri- ja materiaalivaihtoehtoihin. Varaathan sitä varten ajan keittiösuunnittelijaltasi!

Vahvista tilaus

Kun olet tehnyt materiaali-, väri- ja mallivalinnat, keittiösuunnittelijasi lähettää tilauksesi tehtaallemme Karijoelle. Tilausvahvistuksesi jälkeen aloitamme keittiösi valmistamisen.

Vastaanota toimitus

Uusi keittiösi toimitetaan 4–6 viikon kuluessa tilauksesta. Kaikki keittiöt tuodaan kohteeseen rungot koottuina. Voit asentaa keittiösi itse tai jättää työn ammattitaitoisille asentajillemme.

Helppo ja vaivaton keittiöremontti

Luota ammattilaiseen ja pääse helpommalla. Me huolehdimme, että saat priimaa ja laatua alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella. Puramme vanhan ja suunnittelemme, valmistamme, toimitamme ja asennamme uuden.
Huolehdimme myös sähkö- ja putkitöistä yhteistyökumppaniemme avulla.

Kotimaista käsityötä Pohjanmaalta.

Kalusteemme valmistetaan käsityönä Karijoella. Laajan kontaktiverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan kattavan valikoiman laadukkaita, kestäviä ja vastuullisesti tuotettuja kalusteita järkihintaan.
Kaikkia tuotteitamme saa useissa eri väreissä, materiaaleissa ja joustavasti sinulle suunniteltuna.

Lue lisää meistä