Sähköalan ammattilainen apunasi

Monipuoliset sähköpalvelut tarpeisiisi Pohjois-Pohjanmaalla

NAVA-Sähkö Oy on vuonna 2003 perustettu täyden palvelun ammattilainen.

Olemme ammattitaitoinen ja luotettava sähkötyöalan yritys, joka palvelee asiakkaitaan avaimet käteen  -periaatteella. Toimipisteemme sijaitsee Oulaisissa, mutta toteutamme erilaisia sähköurakointeja koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Asiakaskuntamme koostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista.

Palveluvalikoimaamme kuuluu:

Saat meiltä myös laadukkaat ja turvalliset sähkötarvikkeet.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, kun tarvitset osaavaa ja kattavaa sähköalan palvelua!

Ota yhteyttä

Miksi valita meidät kumppaniksesi?

1. Vankka ammattitaito

NAVA Sähköllä työskentelee vain koulutettuja huippuammattilaisia. Meidän kanssa asioidessamme sinun ei tarvitse koskaan jännittää lopputulosta, vaan voit luottaa siihen, että urakkasi toteutus on turvallinen ja laadukas!

2. Pitkä kokemus

Meillä on vuosien kokemus sähköalalta ja olemme työskennelleet lukuisissa erilaisissa kohteissa. Pitkä kokemus on opettanut meille parhaat ja tehokkaimmat toimintavat, laadukkaimmat työvälineet ja ennen kaikkea kyvyn huomioida kokonaisuudet kaikkine yksityiskohtineen.

3. Ensiluokkainen palvelu

Oli asiakassuhde sitten uusi tai takana vuosien yhteistyö, palvelemme sinua aina samalla ystävällisyydellä. Tärkein tavoitteemme on tehdä yhteistyöstämme sinulle mahdollisimman sujuvaa. Otamme tarpeesi aina huomioon kokonaisvaltaisesti ja palvelemme avaimet käteen  -periaatteella!

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö