Kuljetus- ja nostopalvelut koko Suomessa

Nosto ja Kuljetus Janhunen Oy on vuonna 1979 perustettu varkautelainen perheyritys. Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista kuljetus- ja nostopalvelua Varkaudessa ja tarvittaessa koko Suomessa. Olemme kokenut toimija alalla, sillä takanamme on jo lähes 40 vuoden kokemus.

Pienet ja suuret nostot ja kuljetukset

Hoidamme sujuvasti ja turvallisesti kaikenlaiset työt pienistä nostoista suuriin taakkoihin. Nostamme ja siirrämme esimerkiksi kappaletavarat, kontit, talopaketit, veneet ja työkoneet. Teollisuuden uudis- ja kunnossapitotyöt, haalaukset sekä korityöt kuuluvat myös toimialaamme. Tutustu tarkemmin nosto- ja kuljetuspalveluihimme!

Tarjoamme kuljetus- ja nostopalveluita esimerkiksi rakennusliikkeille, konepajoille, teollisuusalan yrityksille, kaupungeille ja kunnille sekä yksityisille rakentajille ja veneilijöille. Lue lisää referensseistä!

Monipuolinen kuljetus- ja nostokalusto

Työskentelyämme tukee tehokas ja nykyaikainen kalusto, johon voit tutustua kotisivuillamme. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi kuorma-auto EURO 6 asennusnosturilla, pakettiauto, matalaperävaunut, sekä erilaiset nostoapuvälineet henkilökorista lavahaarukkaan.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous

Kun tarvitset ammattitaitoista kuljetus- tai nostopalvelua, käänny Nosto ja Kuljetus Janhusen puoleen. Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!