Koneurakointia Turun seudulla ja Länsi-Suomessa

Koneyhtymä Hörkkö Ky tarjoaa monipuolista koneurakointia Turun talousalueella sekä kattavasti koko Länsi-Suomen seudulla. Saat meiltä maanrakennustyöt ja kaivuu-urakat sekä monet muut alaan liittyvät palvelut varmalla otteella, olipa kyse sitten purkutöistä, metsätöistä tai talvikunnossapidosta. Osaavat ja kokeneet tekijämme sekä monipuolinen ja tehokas kalustomme mahdollistavat laadukkaan ja luotettavan palvelun kaikenlaisissa tarpeissa. Siksi kannattaakin hyödyntää meitä, kun tarvitset alan osaajan palveluita – olipa kyseessä sitten yksittäinen työtehtävä tai kattavampi kokonaisurakointi.

UUSI PALVELU – nyt saat meiltä myös putkistojen kuvaukset – kysy lisätietoja

Käytämme maanrakennustöissä edistynyttä 3D-ohjausta, lue sen eduista.

Jätä koneurakointi paikallisen ammattilaisen huoleksi

Maanrakennukseen ja koneurakointiin liittyvä palveluvalikoimamme on laaja ja monipuolinen. Maanrakennustyöt, kuten talojen pohjat ja salaojat, onnistuvat meiltä sovittuja aikatauluja noudattaen. Erilaiset purkutyöt ja rakennusten purkamisen toteutamme niin ikään tehokkaasti, siististi ja kaikkien pykälien mukaan toimien. Muihin palveluihimme lukeutuvat esimerkiksi jätevesijärjestelmiin liittyvät työt, viherrakentaminen, puunkaato ja metsämaan muokkaukset, traktorityöt ja kinoksille kyytiä antava talvikunnossapito. Hyödyntämällä yhtä ammattilaista useamman eri työvaiheen toteutuksessa säästät rahaa, aikaa ja pääset myös käytännön järjestelyissä huomattavasti helpommalla.

Heräsikö mielenkiintosi? Lue lisää palveluistamme sivuiltamme, tai ota yhteyttä ja tiedustele tarkemmin sinua kiinnostavasta palvelukokonaisuudesta!

Palveluitamme listattuna

Maanrakennustyöt

Talojen pohjatyöt

Salaojien rakentaminen

Kattavasti erilaisia purkutöitä

Haja asutusalueiden jätevesijärjestelmät kokonaisurakointina

Erinäiset viherrakentamisen projektit

Traktorityöt – meiltä löytyy myös traktori erinäisiä töitä varten

Teiden kunnostus ja tienreunan raivaus

Erinäiset talvikunnossapitoon liittyvät työt kuten teiden auraus ja pihojen hiekoitus

Puiden kaato

Metsämaan muokkaukset 

Eikö juuri tarvitsemasi työ löytynyt listalta? Ota yhteyttä ja neuvotellaan olisimmeko oikea kumppani juuri tarvitsemaasi työhön.

Tutustu palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä!