top of page
yläpaneeli.jpg
perinnehirsiveistäjä_j_tuori_logo_ensisijainen_valkoinen.png

Rakennuksia sukupolvilta toisille.

Oletko vailla unelmiesi hirsirakennusta?

Käsinveistetty hirsirakennus on sijoitus sen ekologisuuden ja kestävyyden kannalta, sillä oikein pidettynä rakennus kestää satoja vuosia. Onko mielessäsi hirsitalo, mökki, pihasauna tai vaikkapa vierasmökki?

Omistatko vanhaa mänty- tai kuusimetsää?

Ostan tiheäsyisiä mänty- ja kuusitukkeja, jotka kaadetaan sydäntalvella.

Tarjoa!

Uudet hirsirakennukset

 

Käsinveistetyt hirsirakennukset ovat perinteisiä ja ekologisia rakennuksia, jotka on veistetty käsin luonnonpuusta perinteisiä menetelmiä käyttäen. Käsinveistetty hirsirakennus on kestävä ja ekologinen valinta, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Hirsikorjaukset

 

Hirsikorjaus on tärkeää paitsi esteettisistä syistä, myös rakenteen kestävyyden ja säilyvyyden kannalta. Ajan myötä hirsi voi lahota ja nämä vauriot voivat johtaa vakavampiin ongelmiin, jos niitä ei korjata ajoissa.

Käsinveistetty hirsirakennus - Ainutlaatuinen ja ekologinen valinta

Valmistan käsinveistettyjä hirsirakennuksia, jotka ovat jokainen oma uniikki yksilönsä ja kestävät sukupolvelta toiselle.

Miksi valita käsinveistetty hirsirakennus?

  • Ainutlaatuinen ja yksilöllinen: Jokainen käsinveistetty hirsirakennus on oma uniikki yksilönsä, eikä kahta täysin samanlaista rakennusta ole olemassa.

  • Kestävä ja ekologinen: Käsinveistetyt hirsirakennukset ovat erittäin kestäviä ja ne kestävät sukupolvelta toiselle. Puu sitoo hiilidioksidia, joten tämä auttaa parantamaan ilmastoa ja tekee hirsirakennuksista ekologisen vaihtoehdon.

  • Terveydellinen: Puu hengittää ja antaa kosteuden lävitse. Tämä luo luonnollisen ja tasaisen kosteustason sisäilmaan, mikä on hyväksi hengitysteille ja iholle. Puu on luonnostaan antibakteerinen. Se estää homeen ja mikrobien kasvua, ja siten parantaa sisäilman laatua.

  • Kaunis ja tunnelmallinen: Käsinveistetyt hirsirakennukset ovat kauniita ja tunnelmallisia. Ne luovat ainutlaatuisen ja kodikkaan tunnelman.

 

Tilaa mittatilaustyönä oma unelmiesi hirsirakennus.

Onko mielessäsi pihasauna, mökki, hirsitalo tai vaikkapa vierasmökki?

Ota yhteyttä jo tänään ja kysy lisää!

Käsinveistetty hirsirakennus -

Elämys, joka kestää läpi elämän.

bottom of page