Luotettava rakennusliike – rakentamista ja remontteja Porvoon seudulla

Porvoolainen rakennusliike Carpe Team Oy toteuttaa rakennus- ja remonttityöt luotettavasti yli 30 vuoden kokemuksella. Kokoamme tiloissamme KONTU™-minitaloja, joita toimitamme koko Suomen alueelle. Lisäksi toteutamme Porvoon seudulla myös muuta rakentamista ja erilaisia remontteja. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä sekä taloyhtiöitä ja julkista sektoria. Asiakaskuntaamme kuuluu myös hotellit. Tutustu laadukkaisiin palveluihimme!

Kysy lisää ja pyydä tarjous
Vaalea moderni kylpyhuone

Rakennus- ja remonttipalvelut

Tilaa kokeneelta tiimiltämme esimerkiksi kylpyhuone- ja saunaremontit sekä muut remonttityöt.

Ikkunoiden tiivistys

Ikkunoiden tiivistys

Ikkunoiden ja ovien tiivistäminen vähentää lämpöhukkaa. Toteutamme nykyaikaiset tiivistykset vanhoihin oviin ja ikkunoihin.

Kontu minitalo

KONTU™-minitalot

Kokoamme ja toimitamme 100 % suomalaiset, massiivipuusta valmistetut KONTU™-minitalot Porvoosta koko Suomeen.

Tilaa meiltä kestävä ja ekologinen minikoti

Ekologisista ja kestävistä kotimaisista materiaaleista syntyy terve minikoti, joka on helposti laajennettavissa, siirrettävissä ja muunneltavissa elämäntilanteen mukaan. Me valmistamme KONTU™-minitaloja omissa lämpimissä halleissamme Porvoossa.

Toimitamme minitaloja asiakkaiden toiveiden mukaan kaikkialle Suomeen. Määränpäässä nostamme talot asiakkaan teettämille pohjille. Takaamme luotettavat palvelut ja laadukkaan työnjäljen!

Mikäli minikoti istuu elämäntilanteeseesi, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja erilaisista talomalleista.

Tutustu tarkemmin KONTU™-taloihin

Haaveiletko minikodista? Me kokoamme ja toimitamme laadukkaat KONTU™-talot – kysy rohkeasti lisää!

Ota yhteyttä

Monipuolinen rakennus- ja remonttitöiden asiantuntija

Kaipaako kotisi uutta ilmettä tai täydellistä remonttia? Kerro meille remonttitoiveistasi ja -suunnitelmistasi! Me remontoimme kylpyhuoneet, saunat, keittiöt ja kokonaiset huoneistot Porvoon seudulla. Lisäksi laajaan palvelukattaukseemme kuuluvat muun muassa taloyhtiöiden huoltopalvelut.


Vaihdamme myös vanhoihin ikkunoihin ja oviin nykyaikaiset tiivistykset. Uusien tiivisteiden avulla voit säilyttää vanhat kauniit ikkunasi, mutta kohentaa samalla selvästi kotisi energiatehokkuutta ja säästää jopa 5–20% energiaa. Tiivisteet parantavat myös äänieristystä.


Saat kätevästi kaikki tarvitsemasi remonttipalvelut Carpe Teamin osaavalta henkilökunnalta. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Perheyritys yli 30 vuoden kokemuksella

Carpe Team Oy tarjoaa erilaisia remontti- ja rakennuspalveluita yli 30 vuoden kokemuksella. Perheyrityksellämme on pitkä kokemus ja vankka ammattitaito kaikenlaisista remontti- ja rakennustöistä.

Valitse asuntoremonttisi toteuttajaksi yritys, jonka työnjälkeen voit luottaa täysin. Asiakaskuntamme on poikkeuksetta tyytyväinen palveluihimme, ja monet perheet ovat hyödyntäneet palveluitamme jo useammassa sukupolvessa.

 

Palveluistamme voit saada myös kotitalousvähennystä eli helpotusta veroihin.


Rakennusliikkeemme hoitaa monipuoliset remontti- ja huoltotyöt Porvoon seudulla. Muista myös KONTU™-minitalot, joita toimitamme Porvoosta koko Suomeen. Kysy lisää!