höyläämö ja puunjalostaja – VANKKAA OSAAMISTA
Meri-Porin Saha Oy:LTÄ

Meri-Porin Saha Oy on luotettava ja pitkän linjan puunjalostaja sekä höyläämö Porissa. Teemme pääasiassa alihankintatyötä ja
tarjoamme laajan valikoiman erilaisia höylättyjä sahatavaratuotteita. Asiakkaitamme ovat sekä sahat että muut puutuotealan toimijat.

Tutustu palveluvalikoimaan ja ota yhteyttä

Kokenut Puunjalostaja

Meri-Porin Saha Oy on toiminut puunjalostusalalla jo vuodesta 1994 lähtien. Tiedostamme, että oikean jalostamon ja höyläämön löytäminen sekä valitseminen voi olla haastavaa – etenkin, kun vaihtoehtoja on useita. Meillä Meri-Porin Sahalla laadun takeena toimii pitkä lista tyytyväisiä sekä palaavia asiakkaita. Puunjalostuksessa kannattaa valita kokenut ja laadukas toimija, jotta et päädy hukkaamaan omaa rahaa ja aikaasi. Pahimmillaan sahatavaratuotteet voivat tulla toimitetuiksi myöhässä tai huonolaatuisina. Tällaisessa tilanteessa palautusprosessi voi olla hidas ja työläs. Yli 35 vuoden kokemus näkyy toiminnassamme ja työmme jälki on sen mukaista. Saat meistä itsellesi luotettavan kumppanin puunjalostustarpeisiisi.

Vastuullinen toimija

Pitkän menestyksemme puunjalostusalalla on mahdollistanut huolellisuus ja asiakaslähtöisyys. Pyrimme aina tekemään kaikkemme, jotta asiakas ja loppukäyttäjä olisivat tyytyväisiä palveluumme sekä sahatavaratuotteisiimme. Yrityksellämme on sekä CE-merkintäoikeus että lujuuslajitteluoikeudet. Voit luottaa siihen, että saat meiltä aina parasta laatua sovitussa ajassa. Asiakkaidemme kuuleminen on meille todella tärkeää. Arvostamme siis kovasti sinulta saamaamme palautetta. Palveluitamme voit tilata suoraan soittamalla tai jättämällä viestin. Voit myös ottaa meihin yhteyttä Yhteydenotto-sivulta löytävällä lomakkeella, mikäli sinulla on mitä tahansa palveluihimme liittyviä kysymyksiä. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

Nopeat toimitusajat sekä kilpailukykyiset hinnat

Meiltä voit tilata laajan valikoiman erilaisia höylättyjä tuotteita paneelista lujuuslajiteltuun runkotavaraan. Tavoitteenamme on tarjota
palvelumme nopeilla toimitusajoilla, kilpailukykyiseen hintaan ja varmasti ammattitaidolla. Vuosien kartuttaman kokemuksemme ansiosta olemme hioneet prosessimme huippuunsa. Tällä tavoin pystymme toimimaan tehokkaasti niin ajankäytöllisesti kuin materiaalienkin suhteen. Tehokkaiden toimintatapojemme ansiosta teemme sinulle aina kilpailukykyisen tarjouksen. Yrityksemme etuihin voidaan laskea myös hyvät kuljetusyhteydet, sillä toimimme sataman läheisyydessä Meri-Porissa.

Meidän periaatteemme

Intohimo puuhun, yrittäjyyteen sitoutuminen ja luottamus ovat Meri-Porin Sahan filosofian perusperiaatteita. Visio, innovaatio ja rohkeus ovat mottomme. Omistautuminen henkilöstömme toteuttamaan työhön tekee Meri-Porin Sahasta luotettavan kumppanin kaikkiin puunjalostustarpeisiin. Keskeisenä ominaisuutenamme on raakapuun arvon jalostaminen mahdollisimman korkealaatuiseksi. Lisäksi kykymme mukautua ja sopeutua nopeasti ja tehokkaasti kaikkiin tarpeisiin on meille tärkeää. Sahatavaratuotteidemme laatuun panostaminen on yksi keskeisimmistä tavoitteistamme, jotta voisimme täyttää sinun tarpeesi. Tällä tavoin emme pyri ainoastaan vastaamaan toiveisiisi, vaan jopa ylittämään odotuksesi. Asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tekemämme  lupaukset tulevat aina täytetyksi.

Höylä- ja sahatavara