Tilitoimistopalvelut
läheltä kauas

Riittää että yrität

Auktorisoitu tilitoimistomme tarjoaa kattavia taloushallinnon palveluita kirjanpidosta maksuliikenteen hoitoon sekä yrittämiseen ja verotukseen liittyvää konsultointia – karjalaisen vieraanvaraisuuden kera. Toimipisteemme sijaitsee Pohjois-Karjalassa Kiteellä, mutta palvelumme ulottuvat lähipitäjiltä pidemmällekin. Yritä missä hyvänsä ja mitä hyvänsä, kunhan yrität. Se riittää meille.

Ota yhteyttä

KIRJANPITO

Tarjoamme luotettavia kirjanpitopalveluita yrityksesi arjen sujuvoittamiseksi. Vuosikymmenten vankalla ammattitaidolla laaditut tilinpäätökset ja viranomaisilmoitukset järjestyvät kauttamme tehokkaasti ja ajallaan, juuri sinun yrityksesi tarpeisiin mukautuen.

RESKONTRAT JA PALKKAHALLINTO

Yrityksesi talous- ja palkkahallinto hoituu meidän käsissämme kustannustehokkaan lisäksi myös turvallisesti. Osto- ja myyntireskontran ajantasainen hallinnointi sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon palvelut hoituvat mutkitta erilaisten sähköisten ohjelmistojen, kuten Fivaldin, Procountorin sekä Netvisorin avulla.

KONSULTOINTI

Voit kääntyä puoleemme yrityksesi kasvaessa, vaihtaessa omistajaa tai mikäli jokin verotuksessa askarruttaa. Kokeneet ja jatkuvasti kouluttautuvat kirjanpitäjämme yhdessä luotettavan asiantuntijaverkostomme kanssa auttavat niin sukupolvenvaihdoksissa, yrityskaupoissa, erilaisissa yritysjärjestelyissä kuin verotuksessakin.

Välittömän tuttavalliset
tilitoimistopalvelut jo viiden vuosikymmenen ajan

Meistä

Olemme Kiteellä vuonna 1968 perustettu auktorisoitu tilitoimisto ja Suomen Taloushallintoliiton jäsenyritys. Suhtaudumme ylpeydellä työhömme sekä pohjoiskarjalaisiin juuriimme ja kotipaikkaamme.

Yli 50-vuotiaan tilitoimistomme ote alaan on moderni – palvelemme asiakkaitamme nykyaikaisten ohjelmistojen avulla ja kouluttaudumme jatkuvasti ammattitaitomme sekä intohimomme ylläpitämiseksi. Moderni tarkoittaa meille myös rohkeutta uudistua, ja siksi liityimme osaksi Tilitoimisto Vastatiliä helmikuussa 2020. Tahdomme olla avuksi yrittäjille kaikkialla myös tulevien 50 vuoden ajan.

Karjalan Tili & Talous on osa Vastatili Yhtiöitä.

Yhteystiedot

Mirva Kakkonen
Tilitoimisto Vastatili
KLT-kirjanpitäjä, yrittäjä
050 318 1103
mirva@karjalantilijatalous.fi
LinkedIn

Nina Hurskainen
Kirjanpitäjä
040 710 4602
nina@karjalantilijatalous.fi

Susanna Saari
Kirjanpitäjä
040 710 4600
susanna@karjalantilijatalous.fi

Perttu Kakkonen
Tilitoimisto Vastatili
Kirjanpitäjä, yrittäjä
050 594 5780
perttu@vastatili.fi
LinkedIn

Viivi Klemm-Gröhn
Kirjanpitäjä
viivi@karjalantilijatalous.fi