Linja-autokuljetukset Holmberg Kristiina – ammattitaitoista tilausajoa Vehmaalta ympäri Suomen

Kysy lisää palveluistamme!
Tilausajot Vehmaa

Olemme tilausajoja tarjoava perheyritys Vehmaalla. Teemme kulttuurimatkoja, päivä- ja viikonloppuretkiä sekä pidempiäkin matkoja sekä Suomessa että Baltian alueen maissa. Matkaan lähdemme Vehmaalta, mutta palvelualueenamme on koko Varsinais-Suomi. Me viemme sinut ja ryhmäsi mihin tahansa tilaisuuteen tai tapahtumaan, oli kyseessä sitten kulttuurimatka, pelimatka, kokousmatka, illanistujaiset tai pidempi reissu. Me pidämme huolen siitä, että matkustamisenne on mahdollisimman mukavaa ja sujuvaa ja että pääsette turvallisesti perille. Meiltä saat räätälöidyn kuljetuksen ryhmällesi. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Asiakasystävällistä tilausajoa vuosien kokemuksella

Hei,


Olen ammatissani jo yli 10 vuoden ajan erinomaisesti viihtynyt kuljettaja. 

Palvelen teitä mielelläni matkoillanne ja retkillänne yhdessä tyttäreni Saaran kanssa. Mieheni Timo tuuraa meitä tarvittaessa. Meillä on linja-autokuljettajan ammattipätevyys ja meille on tärkeintä että matkustajat viihtyvät turvallisin mielin matkassamme. 


Autamme teitä kuljetusten lisäksi mielellämme myös matkansuunnitteluun ja markkinointiin liittyvissä asioissa, esimerkiksi matkaesitteiden ja ohjelmien laatimisen muodossa. Tarvittaessa huolehdimme kaikista matkajärjestelyistä yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Mikäli tarvitset kyytiä lähelle tai kauas, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.


Kuulemisiin ja tapaamisiin! 


Kyytiterveisin,

Kristiina Holmberg

Joustavat tilausajot joka tapahtumaan ja tilaisuuteen

Tarjoamme räätälöityjä tilausajoja Vehmaalta käsin. Meillä on yli 10 vuoden kokemus tilauskuljetuksista niin kotimaassa kuin Baltian maiden alueella. Asiakas on meille tärkeä, siksi haluammekin tarjota asiakkaillemme vain parasta mahdollista palvelua. Me otamme kaikki yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon. Tilatessasi kuljetuksen meiltä voit olla varma että matkasi taittuu vaivattomasti ja leppoisasti, ja kyydissämme voit keskittyä olennaiseen eli itse matkantekoon.


Olemme aina käytettävissä reissuun kuin reissuun – kunhan otat yhteyttä ajoissa. Lähdemme liikkeelle kiireelläkin, jos auto on vapaana!

Varaa seuraava reissusi tästä

Meiltä saat ryhmällesi tilausajot tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Toteutamme niin kulttuurimatkat, synttärit, polttarit, häät kuin urheiluseurojen kyyditykset. Teemme päivä- ja viikonloppuretkiä sekä pidempiäkin matkoja sekä Suomessa että sen rajojen ulkopuolella Baltian maissa. Kyyditsemme isot ja pienet ryhmät sujuvasti ja turvallisesti vuosien ajokokemuksella sekä aina ystävällisellä asiakaspalvelulla. Tavoitteenamme on, että matkustuskokemuksesi on aina miellyttävä ja leppoisa.


Jos ryhmäsi on vailla kuljetusta, soita tai laita meille sähköpostia. Meiltä saat räätälöidyn tilausajon juuri sinun ja ryhmäsi tarpeisiin! Ota yhteyttä ja kysy lisää tilausajoista!



Tutustu tästä tilausajoihimme!

Linja-autokuljetukset Holmberg Kristiina – me viemme sinut perille!

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.