Kokenut ja ammattitaitoinen maalari Etelä-Karjalassa

Maalausliike V. Lääperi Oy:n erikoisalaa ovat maalaustyöt sekä sisällä että ulkona, suurissa tai pienissä kohteissa. Palvelemme niin kotitalouksia, yrityksiä kuin taloyhtiöitä Imatralla sekä lähialueilla, kuten Lappeenrannassa, Joutsenossa, Ruokolahdella, Puumalassa ja Rautjärvellä. Sopimuksesta voimme tehdä maalaustyöt myös Mikkelissä ja Savonlinnassa asti. Kun kotisi tai yrityksesi tarvitsee hieman ulkoasun kohotusta, tilaa meiltä monipuoliset ja ammattimaiset maalaustyöt ja muut kodin pintaremonttityöt!

Hyvin palveleva maalausliike

Haluamme olla asiakkaillemme vain parasta tarjoava maalausliike. Palvelumme kattavat koko maalausprojektin suunnittelusta viimeistelyyn. Yrityksemme kokeneet ammattilaiset kuuntelevat asiakkaiden toiveita tarkalla korvalla ja pysyvät alun perin laadituissa aikatauluissa! Maalaustöiden lisäksi saat meiltä monipuoliset tasoitetyöt ja rappaukset. Käytössämme on kattava valikoima eri työkaluja ja laitteita monenlaisiin maalaus-, tasoite-, julkisivu- ja kattourakoihin. Kun haluat laadukkaasti tehdyt maalaustyöt, ota yhteyttä Maalausliike V. Lääperiin ja suunnitellaan yhdessä tarkemmin, mitä kohteessasi kannattaisi tehdä.

Tapetointi vankalla ammattitaidolla

Tapetointi kannattaa jättää suosiolla ammattilaiselle, joka osaa kiinnittää tapetit ensimmäisellä yrityksellä siististi ja tasaisesti. Ammattilaista käyttämällä säästät lisäkulut, jotka syntyisivät pieleen menneestä tapetoinnista. Tapetointi on erityisen tärkeää tilata alan osaajalta silloin, kun seinälle halutaan haastavia maisematapetteja tai efektitapetteja. Osaava henkilökuntamme tekee tapetoinnit aina huolellisesti ja siististi haastaviinikin kohteisiin.

Monipuoliset remonttipalvelut

Tarjoamamme palvelut eivät rajoitu vain tapetointi- ja maalaustöihin, vaan kauttamme saat kattavat remonttipalvelut pintojen tasoitetöistä aina vesieristykseen. Yrityksessämme toimii sertifioituja vesieristäjiä, jotka takaavat onnistuneen ja laadukkaasti toteutetun kylpyhuone- tai saunaremontin.

Tilaa Maalausliike V. Lääperi Oy remonttiin!

Oli mielessäsi sitten yhden huoneen maalaustyöt tai koko asunnon kattava pintaremontti, pyydä meiltä tarjous kohteestasi! Autamme myös mielellämme löytämään parhaat ideat ja toteutustavat edessä olevaan remonttiin. Ota yhteyttä, ja tilaa maalaustyöt tai muut remonttipalvelut jo tänään!




aaa-logo_2012-fi.gifluotettava-kumppani-web-small.png

Maalari Etelä-Karjala, suunnitelma sinisille seinille ja valkoiselle ovelle