Rakennus S. Bäckström

Luotettava rakennusliike Karkkilasta

Rakennamme kaikkea uutta ja saneeraamme vanhaa Uudenmaan alueella.

Pyydä tarjous »

Valurinkatu 10, 03600 Karkkila
040 8654 657
info@sbackstrom.fi

Uudisrakentaminen ja remontointi

Etsitkö kumppania rakentamaan sinulle uuden kodin? Vai tarvitsetko vain remonttimiestä auttamaan uuden maalipinnan maalaamisessa huoneistossasi?

Olemme luotettava, rehellinen ja suoraselkäinen toimija. Välitämme jokaisesta asiakkaasta ja tarjoamme vain parasta laatua.

Laajan kumppanuusverkoston avulla saat kaikki palvelut avaimet käteen -periaatteella perustuksista viimeiseen listaan asti.

Ota yhteyttä »

Luotettava kumppani rakentamiseen

Henkilöstöllämme on useiden työmaiden ja vuosikymmenten kokemus rakentamisesta ja remontoimisesta.

 Motivoitunut ja avulias henkilöstö auttaa sinua uudisrakennus- tai remonttikohteen jokaisessa vaiheessa. Tulemme aina paikan päälle kartoittamaan lähtötilanteen ja konsultoimaan sinua urakassa.

Autamme materiaalihankinnoissa ja pidämme huolen siitä, että työmaa pysyy siistinä ja turvallisena. Olemme mukana auttamassa sinua projektin jokaisessa vaiheessa suunnittelusta kohteen luovutukseen asti.

Toimimme sopimuksesta Karkkilassa sekä Uudellamaalla, muut alueet sopimuksen mukaisesti.

Ota yhteyttä »

Uudisrakentaminen »

Olemme olleet mukana lukuisissa uudisrakennuskohteissa vuosikymmenten aikana. Osaamisemme korostuu uudisrakentamisessa.

Huoneistoremontit »

Meillä on luvat ja sertifikaatit kuivalla ja märällä pinnalla työskentelyyn. Saat meiltä kaikki huoneistoremontit lattiasta kattoon Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä »

Tarjoamme rakentamisen ja remontoinnin palvelut Karkkilan ja Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Rakennusliike Rakennus S. Bäckström

Rakennusliike Rakennus S. Bäckström on perustettu Karkkilassa vuonna 2006. Rakennamme uutta ja remontoimme vanhaa kaikkialla Uudellamaalla. Asiakaskunnastamme löytyy kotitalouksia, taloyhtiöitä, isännöitsijöitä ja rakennusliikkeitä.

Teemme rakennus- ja remonttitöitä kattavasti perustuksista vesikattoon avaimet käteen -palveluna. Uudisrakentamisen palvelut kattavat mm. omakotitalojen, autotallien, kesämökkien ja piharakennusten rakentamisen. Huoneistoremontti -palvelut sisältävät esimerkiksi laatoitukset, maalaukset, parkettiasennukset sekä saunojen ja kylpyhuoneiden remontoinnin.

Tarjoamme lisäksi aliurakointiosaamista suuremmille rakennusliikkeille. Meiltä löytyy tarvittavat luvat ja sertifikaatit kuivalla ja märällä tilalla työskentelyyn.

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tarjoamme rakentamisen ja remontoinnin palvelut Karkkilan ja Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä »